0
日本のスーパーフードとは? Japanese Superfood?
6 years ago日本のスーパーフードはこの5つ(いつつ)!
Here are the 5 Japanese superfood!
1. 味噌(みそ) Miso:
みそは、大豆の発酵食品(はっこうしょくひん)でたくさんの栄養素があります。
Miso is fermented soybean and has so many good nutrients.
2. 海苔(のり)Nori seaweed:
海苔はミネラルやビタミン、食物繊維(しょくもつせんい)を沢山(たくさん)含(ふく)んでいます
Nori seaweed has lots of minerals, vitamins and dietary fibers.
3. 大麦(おおむぎ)Barley:
味噌(みそ)の原料(げんりょう)です。食物繊維とビタミンが豊富。
Barley is Miso's ingredient. Contains lots of dietary fibers and vitamins.
4.甘酒(あまざけ)Amazake:
甘酒は、米(こめ)と米麹(こめこうじ)、水(みず)でできています。「飲む点滴(のむてんてき)」とよばれています。
Amazake is made of rice, malted rice, and water. It is called "IV drop to drink"
5. 緑茶(りょくちゃ)Green Tea:
緑茶には、抗がん(こうがん)作用(さよう)があることが分かっています。
Greentea has anti-cancer effect.